top of page

Kledij uitgifte automaten

WHITE C
Logo_White C.jpg

Beheer nu nog makkelijker de kledingstroom van uw bedrijf met behulp van de WHITE C kledij uitgifte automaat. Deze geautomatiseerde verdeeloplossing is  geschikt voor het verdelen van gemeenschappelijk kledij van werknemers in de zorg- en industriële sector. Identificatie op basis van de bestaande RFID badge is mogelijk.

De verschillende beschikbare WHITE C modellen stellen u in staat om 120 tot maximum 800 kledingstukken op een minimale oppervlakte te verdelen. Dit systeem is dus zeker inzetbaar op locaties met beperkte afmetingen.
 

Door elk individueel kledingstuk van een RFID chip te voorzien voorziet u een geavanceerd beheer van gemeenschappelijke kledij zoals: truien, T-shirts, polo's, broeken, enz.  U volgt bovendien ook op hoeveel kledingstukken er in omloop zijn en hoeveel items uw werknemer reeds heeft uitgehaald.

Uw voordelen
 

 • Besparing op de totale stock

 • Werkkledij blijft steeds beschikbaar voor uw werknemers

 • Real-time opvolging van verbruik en correcte planning van het gebruik.

 • Traceerbaarheid en onmiskenbare identificatie van elk kledingstuk.

 • Gebruiksbeperking door het opstellen van credits

WHTE Basket
Logo_White Basket.jpg

Combineer de WHITE C kledingautomaat met de WHITE Basket, een automatisch collectesysteem voor vuile kledij. Deze uitbreiding met afstortcontainer zorgt voor een  volledige registratie van de kledingcyclus.

Tijdens de teruggave van het kledingstuk wordt de chip uitgelezen en in het systeem geregistreerd. Dit garandeert dat het kledingstuk succesvol werd teruggebracht na gebruik.

 

Uw werknemer krijgt op deze manier een aantal kledingstukken tot zijn/ haar beschikking. Indien de vuile was na gebruik via het luik van de WHITE Basket gedeponeerd wordt, kan uw werknemer opnieuw een kledingstuk uit de kledij automaat halen.

De WHITE Basket is voorzien van een rolcontainer waarbij vuile was compact gestapeld wordt met een maximum capaciteit van 300 items, dit naargelang het type machine en het type kledij.

Uw voordelen

 • Directe controle en garantie van teruggave

 • Automatische identificatie van het kledingstuk en de gebruiker dankzij
  gebruik van RFID tag die in het item wordt aangebracht.

 • Centralisatie van kledingophaling.

WHITE Case
White Case.jpg
Logo_White Case.jpg

De derde oplossing uit de WHITE productlijn is de WHITE Case. Deze handige locker verdeelt ook grotere stapels kledij en omvangrijke producten in een kleine ruimte.

De WHITE Case UHF versie, is een intelligente lockerkast die telkens een real-time inventarisatie maakt van de aanwezige kledingstukken. 

Met een RFID badge verleent u toegang tot deze lockers.

Uw voordelen

 • Real-time opvolging van verbruik en correcte planning van het gebruik.

 • Inzetbaar in ruimtes met een beperkte oppervlakte

 • Mogelijkheid om zowel itemsets als individuele kledij te verdelen, terwijl de traceerbaarheid van elk item gewaarborgd wordt.

bottom of page