top of page

Elektronische sleutelkasten

  • Veilige opslag van sleutels.

  • Gecontroleerde uitgifte.

  • Diverse groottes en uitvoeringen.

  • Mogelijkheid om bezit van sleutels te controleren.

  • Stalen sleutelringen.

  • Identificatiemethodes :  RFID bedrijfsbadge, code, vingerafdruk of combinatie.

Sleutels behoren misschien wel tot uw meest waardevolle bezittingen, ze geven immers toegang tot uw voertuigen, heftrucks of (beveiligde) ruimtes. Net daarom wordt sleutelmanagement steeds belangrijker in het hedendaagse bedrijfsleven.

Het veilig bewaren van deze assets wordt met een elektronische sleutelkast zo één van de key-components binnen uw bedrijf. Bovendien bent u met onze elektronische sleutelkasten zeker van een geregistreerde en gecontroleerde uitlening van uw sleutels.

U verleent toegang tot het sleutels in het systeem aan de hand van de bestaande personeelsbadges. Daarnaast kunt u per sleutel ook eenvoudig restricties opleggen. Zo vermijdt u dat eender wie toegang heeft tot de heftruck of de bedrijfswagens. Na gebruik van een sleutel brengt u eenvoudig de sleutel terug na identificatie via de badge. Wat volgt is een automatische opvolging van alle sleuteltransacties per gebruiker.

Op deze manier hoeft u niet langer op zoek te gaan naar de huidige gebruiker van de sleutel. In het beheersysteem van de elektronische sleutelkast kunnen eenvoudig reservaties gemaakt worden voor een sleutel.

Sleutelkast heftruck
Sleutelkast vrachtwagen
sleutelkast wagens

Leg uw sleutels in veilige handen...

Kies voor een automatische en geregistreerde manier voor het uitlenen van uw sleutels

bottom of page