top of page

Nieuws en cases

10Years.jpg

Wist u dat ons bedrijf zijn 10de verjaardag viert in 2022? Ter ere van deze mijlpaal gaan we een stapje verder. Onze bedrijfsidentiteit en website worden binnenkort volledig vernieuwd. Volg ons om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden !

Augustus 2022

Vendilocker-30-S.jpg

Nieuw in ons gamma de VendiLocker 30-S

In het begin van 2022 hebben we nieuwe onafhankelijke lockerkasten ontwikkeld. De VendiLocker-30S is het nieuwste model in ons gamma van lockers. U beheert nu nog eenvoudiger uw tools, PBM's en andere verbruiksartikelen. Ontdek nu de nieuwe teruggave functie en de bijhorende voordelen van dit systeem.

Januari 2022

ECOFROST_Logo_ref.jpg

Januari 2020

Case Ecofrost

PBM automaat

Ecofrost SA/NV is een bedrijf uit Péruwelz, gepassioneerd door alles wat met aardappelen te maken heeft en vooral van onze Belgische trots, de frietjes ! We vroegen Claire Hoflack naar de ervaring met onze Vendimat PBM automaat.

Materiaallocker_Sleutelkast ABI_v2.jpg

Case AB Inbev

Elektronische lockers

Februari 2020

In het magazijn van AB Inbev Jupille werd gekozen voor een elektronische lockerkast voor het beheer van hun gereedschappen. De kast werd voorzien van een koppeling met een sleutelkast. Hierdoor worden naast gereedschappen ook sleutels beheerd.

bottom of page